Om BEST for YOU3

Snart kan vi tilbyde udstyr, som gør dit næste eventyr nærværende og uforglemmelig.

 

Om BEST for YOU

Vi ønsker at gøre dit næste eventyr uforglemmeligt. Om det er en tur i skoven, hvor de smukke årstider viser deres første tegn, en gårtur ned at byens hovedgade i al slags vejr eller en rejse med udsigt til skønne oplevelser, bestræber vi os på at finde det udstyr, som gør dit næste eventyr uforglemmelig.

 

Den rejsende

Jeg hedder Michael Mortensen og er gift på 14. år. Jeg har mange års erfaring med gode oplevelser i naturen. Jeg kender de fleste af vores danske skove, hvor jeg studerer flora, fauna og fugleliv, men jeg holder ligeledes af at besøge vores skønne danske byer, som emmer af liv og stemning. Når muligheden viser sig, rejser jeg på egen hånd til steder, hvor jeg bliver udfordret på min eventyrslyst.

Om det er regnskoven i Surinam eller British Guyana, et ophold i The Darian Gap i Colombia eller en gåtur i alt slagt vejr i vores dejlige danske skove, er min erfaring, at det er de rigtige sko, den rette påklædning og det uundværlige ekstraudstyr, der gør oplevelsen nærværende og uforglemmelig.

 

Internationale produkter

Jeg kommer vidt omkring, og har skabt kontakter rundt omkring i verden, når jeg finder udstyr, som jeg absolut ikke kan undvære. Men hvorfor skal jeg holde det for mig selv, når du også kan få glæde af det?

Tag et kig på hjemmesiden, hvor jeg håber, at du finder udstyr, som gør dit næste eventyr nærværende og uforglemmelig.

BEST for YOU

 

Vi ønsker, at dit næste eventyr skal blive nærværende og uforglemmeligt.

Om det er en tur i skoven, en gåtur op ad Strøget eller en rejse med udsigt til skønne oplevelser, stræber vi efter at hjælpe dig med det udstyr, som gør dit eventyr uforglemmelig.

Kontakt


BEST for YOU

Jyllinge

+45 6166 7755

Åbningstider


 

I BEST for YOU løber vi hurtigt og bestræber os på at besvare din henvendelse samme dag, vi modtager den.

 

Mandag til fredag: 09:00 - 18:00

Lørdag: 10:00 - 12:00

Søndag: Holder vi lukket, men er klar igen mandag morgen.

© Copyright. All Rights Reserved.